Het Hard Rock-concept is wereldwijd bekend. Veel rock ’n roll, veel verwijzingen naar die tijd van toen en de rock van nu, feestelijke karakter en heerlijke grote burgers. Dat is de “normale” variant, waar ik zelf de vestigingen heb mogen bezoeken in New York, Kopenhagen, Nassau (Bahama’s), San Juan, London en Las Vegas. Noem me gerust fan, maar mag ik heb duidelijk nog genoeg uitdagingen te gaan.
De volgende uitdaging gaat mij voorlopig echter financieel niet lukken. Komende maand – in mei welteverstaan – opent op Ibiza het Hard Rock Hotel. Dit hotel en dan met name het restaurant wordt een heel stuk decadenter dan de verkapte fastfoodburgers die we allemaal van Hard Rock gewend zijn. Het restaurant krijg namelijk geen fastfood, maar een 20(!!)-gangen menu ter waarde van € 2.050,- per persoon. Wie overigens met een grote komt, kan € 500,- korting krijgen.
De chef die het allemaal zo exclusief maakt, is Paco Rancero. De chef die met twee Michelin op zak rondloopt, zal met zijn restaurant SUBLIMOTION gekoppeld worden aan het Hard Rock Hotel op het party-eiland Ibiza. Het restaurant omvat diverse high-tech tafels en decors die continu in beweging zijn.
Tijdens een van de meerdere openingsfeesten zullen wereldberoemde DJ’s en producers Steve Aoki en Giorgio Moroder voor de nodige beats zorgen. Met de komst van dit excentrieke hotel, krijgt Ibiza er weer een party-blogbuster bij! Yeah! Rock on, baby!